Alarmpatrulje

Hos FA VAGT kører vi alarmpatrulje, når der alarmen går i virksomheder, butikker og private hjem.

Alarmpatrulje ved alarm fra kontrolcentralen

Alarmen går til et kontrolcenter, som derpå sender en alarmpatrulje ud på stedet for at føre tilsyn. Derpå kan vi kontakte kontaktpersonen, glarmesteren eller andre efter aftale.

Individuelle aftaler om vores opgaver ved alarm

Alarmpatruljen har flere formål. Dels har den en præventiv virkning, da tyven ved, at den kommer, når han bryder ind. Samtidig sikrer den, at tyven får begrænset tid til at samle genstande og udøve hærværk. I visse tilfælde pågriber vi også tyven for derpå at tilkalde politiet, så de kan sigte vedkommende.

Alarmpatruljen kan tilkalde glarmester, Falck eller lignende, hvis der er brug for afdækning, så der ikke er fri adgang til virksomheden efter et indbrud. Samtidig sikrer vi, at en påvirket indbrudstyv ikke lægger sig til at sove, således medarbejderne møder ham næste morgen. Vi følger naturligvis de regler, der er inden for området, når vi er ude på stedet, og der kan laves individuelle aftaler om, hvad vi skal foretage os i forskellige situationer.

Nogle ønsker, at vi blot giver besked til en kontaktperson, mens andre ønsker, at vi varetager det hele.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ ALARMKØRSEL

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 23 90 04 91 for at få et uforpligtende tilbud på alarmkørsel. Du kan også skrive til os på favagt@favagt.dk. Vi tager gerne en drøftelse om de forskellige muligheder og løsninger