Sikkerhedsvagt

Vagtservice efter dine behov og ønsker

Er du på udkig efter en sikkerhedsvagt, som kan skabe tryghed? FA VAGT er et stort og professionelt vagtfirma, som tilbyder sikkerhedsvagter til både private og erhverv. Vi står primært til rådighed i Albertslund og København, men vi servicerer også kunder over resten af Sjælland.

Som professionelt vagtselskab er vores vigtigste mission at skabe en tryghed og sikkerhed, som du er tilfreds med. Derfor sørger vi altid for at have en tæt dialog med den pågældende kunde, hvor vi snakker om forventninger og behov. Herefter udarbejder vi en plan, som imødekommer behovene bedst muligt. Således får du vagtservice skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Vi tilbyder sikkerhedsvagt til private og erhverv

Når du benytter dig af en vagt fra vores vagtfirma, kan du være sikker på, at han er både erfaren, professionel, godkendt og kvalificeret til at udføre sin opgave. Dette gælder, uanset om der er tale om en hundevagt, portvagt eller en menneskelig security vagt.

Med mere end 25 års erfaring inden for faget samt dygtige og kompetente medarbejdere, er vi i stand til at tilbyde enhver service som sikkerhedsvagt. Hvis der er tale om et stort område, benyttes der typisk en hund til at supplere sikkerhedsvagtens arbejde. Hvis ikke du har tidligere erfaring med vagter, så hjælper vi dig naturligvis gerne med at finde en løsning efter dine behov.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Lad os tage en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi gennemgår gerne disse grundigt med dig, så vi kan rådgive til den absolut bedste løsning. I den forbindelse udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud til lige netop din opgave.

Kontakt os allerede i dag for sikkerhedsvagt eller andre vagtydelser. Vi kan træffes på telefon: 23 90 04 91 eller på E-mail: favagt@favagt.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.