Butiksvagt

Butiksvagt, centervagt og anden form for servicevagt

Hos FA VAGT arbejder vi som butiksvagt, centervagt og lignende vagtfunktioner. Butiksvagter fungerer også som servicevagter. En synlig butiksvagt forebygger kriminalitet, svind og uro, samtidig med at butiksvagten skaber tryghed for kunder og medarbejdere.

Præventiv og tryghedsskabende vagtløsning

Butiksvagter har et bredt arbejdsområde såsom at holde ro og orden, samt at tilbageholde butikstyve med videre. Vagten kan tilkalde politiet, hvis butikken ønsker det, men alle lovmæssige regler bliver naturligvis overholdt. Vagten kan også arbejde sammen med butiksdetektiven og øvrige aktører.

Det er særligt udbredt med butiksvagter i døgnåbne butikker, men det kan også være i større supermarkeder samt i områder, der er plaget af uro.

Kontakt os for at få priser på en vagtløsning

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om butiksvagter og centervagter, og vi udarbejder gerne et løsningsforslag og et uforpligtende tilbud. Uanset om i har behov for en butiksvagt, portvagt , byggepladsvagt eller andet. Du kan ringe til os på telefon 23 90 04 91, eller du kan skrive til os på favagt@favagt.dk.