Butiksvagt, centervagt og anden form for servicevagt

Hos FA VAGT arbejder vi som butiksvagt, centervagt og lignende vagtfunktioner. Butiksvagter fungerer også som servicevagter. En synlig butiksvagt forebygger kriminalitet, svind og uro, samtidig med at butiksvagten skaber tryghed for kunder og medarbejdere.

Præventiv og tryghedsskabende vagtløsning

Butiksvagter har et bredt arbejdsområde såsom at holde ro og orden, samt at tilbageholde butikstyve med videre. Vagten kan tilkalde politiet, hvis butikken ønsker det, men alle lovmæssige regler bliver naturligvis overholdt. Vagten kan også arbejde sammen med butiksdetektiven og øvrige aktører.

Det er særligt udbredt med butiksvagter i døgnåbne butikker, men det kan også være i større supermarkeder samt i områder, der er plaget af uro.

Kontakt os for at få priser på en vagtløsning

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om butiksvagter og centervagter, og vi udarbejder gerne et løsningsforslag og et uforpligtende tilbud. Uanset om i har behov for en butiksvagt, portvagt , byggepladsvagt eller andet. Du kan ringe til os på telefon 23 90 04 91, eller du kan skrive til os på favagt@favagt.dk.

Kontakt os

Hyr en vagt fra vores vagtfirma i dag

Har du spørgsmål til vores vagtservice, eller vil du gerne hyre en vagt til en opgave? Så kontakt vores vagtfirma i dag. Vi har altid en vagt eller flere, som står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Du kan ringe til os på telefon 23 90 04 91 eller skrive til os på e-mail favagt@favagt.dk. Sammen finder vi frem til en god løsning på vagtservice til dig. Vi besvarer henvendelser indenfor 48 timer.