FA Vagt
– Professionelt vagtselskab på sjælland

Historien bag fa vagt

FA VAGT er et professionelt vagtselskab, der ejes og drives af Iann Regan. Den tidligere ejer var Finn Andersen, som Iann Regan arbejdede for i 7-8 år, før han overtog vagtselskabet.

Ambitionen bag FA VAGT ligger i at højne niveauet inden for vagtservice, og skabe trygge rammer for vores kunder.

Når kun det bedste er godt nok

I vores vagtselskab beskæftiger vi os udelukkende med medarbejdere, der som minimum har gennemført det lovpligtige kursus “Grundlæggende Vagt”. Vi er medlem af SikkerhedsBranchen, Intertek og Dansk Erhverv. Dette er din garanti for professionel vagtservice

Alle vores medarbejdere er kompetente og effektive, ligesom de fremstår professionelle i deres optræden og fremtoning. Derfor vil kunderne altid opleve, høflig og god service. Firmaet bæres i det hele taget af en god virksomhedsånd, hvor alle støtter hinanden.

Hos FA VAGT tilbyder vi forskellige vagtløsninger for mange typer af virksomheder såsom butikker, kontorer og fabrikker samt på byggepladser og i private hjem. Desuden udfører vores vagtfirma vagtopgaver for andre vagtfirmaer. Det kan være som vikar eller i faste aftaler. Vi påtager os endvidere vikaropgaver for virksomheder. Det kan være som portvagt, sikkerhedsvagt eller lignende.

Antallet af medarbejdere varierer, og kommer an på opgaverne. Vi kan have op til 30 opgaver. Vi er med andre ord et fleksibelt og alsidigt vagtselskab, som påtager sig både små og store opgaver i enten faste aftaler eller ad hoc.

Kontakt dit vagtselskab på sjælland

Du er velkommen til at kontakte vores vagtselskab, hvis du er interesseret i at høre mere om vores kompetencer. Vi drøfter også gerne med dig, hvad vi kan tilbyde af forskellige vagtløsninger i København, Albertslund og på resten af Sjælland.

Du kan kontakte os på telefon 23 90 04 91 eller skrive til favagt@favagt.dk for en uddybende samtale. Vi ser frem til at høre fra dig.