Ronderende vagt

Ronderende vagt I virksomheder og boliger

Hos FA VAGT tilbyder vi tilsyn i boliger, i virksomheder og på byggepladser med ronderende vagt uden for normale åbningstider. Den ronderende vagt er opmærksom på brand, kriminelle handlinger og andre uregelmæssigheder.

Vi holder øje med brand, tyveri og hærværk

En ronderende vagt holder øje med brand og indbrud samt hærværk. Vagten er også opmærksom på åbne vinduer og døre samt lys og andre elektriske installationer, der ikke er slukket. Det kan også være en del af aftalen, at vagten slukker lys og låser døre på bestemte tidspunkter. Dermed behøver I ikke selv at foretage lukkerunder.

Formålet med at lukke vinduer er dels at hindre indbrud og dels at spare på varmen og elektriciteten. Vi holder også øje med tændte stearinlys og kaffemaskiner samt åbne vandhaner. Desuden kan der være et ønske om, at vi lukker indvendige døre og eventuelt aflåser dem. Vi kan også tænde tyverialarmer eller kontrollere, om de er tilsluttede.

Nogle kunder har særligt kritiske områder, som skal kontrolleres på den ene eller anden måde, og som aftales individuelt. Desuden kan vi notere navne på de medarbejdere, som er på arbejdspladsen, når vi kommer. Det er endvidere muligt med en aftale, hvor vi kun foretager udvendig rundering og dermed ikke går indenfor.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 23 90 04 91 eller på favagt@favagt.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en ronderende vagt. Vi giver gerne råd og vejning om den bedste vagtløsning.