Fast vagt, stationær vagt og portvagt

Hos FA VAGT kan vi tilbyde en lang række forskellige løsninger som fast vagt. En fast vagt kan også fungere som portvagt og lignende. Der er tale om en stationær vagt, der ikke forlader stedet i en bestemt tidsperiode, og det kan være en fast aftale, ligesom det kan være en kortvarig aftale.

Alsidig vagtløsning i bestemte tidsrum

En traditionel stationær vagt kommer, når virksomheden lukker, og går først ved lukketid. Andre virksomheder ønsker ikke vagt i alle timerne uden for åbningstid, men kun inden for nogle bestemte tidspunkter.

Det kan også ske, at virksomheder har brug for udendørs eller indendørs bevogtning i en særlig anledning. Måske er der noget værdifuldt, som skal opbevares i en kortere periode, eller måske er der en byggeopgave, som giver lettere adgangsforhold for en eventuel tyv.

Det er også muligt at få en fast vagt i en periode, hvis der har været et eller flere indbrud. Det kan være, indtil nye sikkerhedssystemer bliver monteret, eller det kan være i løbet af en indbrudsbølge.

Vagtopgaverne kan altid tilpasses den enkeltes behov såsom adgangskontrol, overvågning af bygningen og runderinger i løbet af natten.

Få et tilbud på en stationær vagtløsning

Kontakt os gerne, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en fast vagt. Du kan ringe på telefon 23 90 04 91 for af få en nærmere drøftelse, eller du kan skrive til favagt@favagt.dk.

Kontakt os

Hyr en vagt fra vores vagtfirma i dag

Har du spørgsmål til vores vagtservice, eller vil du gerne hyre en vagt til en opgave? Så kontakt vores vagtfirma i dag. Vi har altid en vagt eller flere, som står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Du kan ringe til os på telefon 23 90 04 91 eller skrive til os på e-mail favagt@favagt.dk. Sammen finder vi frem til en god løsning på vagtservice til dig. Vi besvarer henvendelser indenfor 48 timer.