Vagtfirma i København & på Sjælland

Professionel vagtservice efter dine behov og ønsker

Vagtselskab med kunden i fokus

Søger du et kompetent og erfarent vagtfirma til at øge sikkerheden i din virksomhed, byggeplads eller et helt tredje sted? Så er du det rette sted. Hos FA VAGT har vi mange års erfaring inden for branchen, og besidder et stærkt team af dygtige vagter.

Når du skal vælge et vagtselskab til at stå for din vagtservice, er det essentielt, at du vælger en samarbejdspartner, som har styr på tingene – og det har FA VAGT. På den måde får du god ro i maven. Vagtservice er en ekstrem effektiv måde at undgå tyveri, hærværk og andre ubehageligheder. Det har en god præventiv såvel som direkte effekt.

Hos FA VAGT værner vi omkring god service og stabilitet. Når du vælger os som dit professionelle vagtfirma, er du således garanteret, at der er styr på tingene. Vi er effektive, pligtopfyldende og møder altid op med et smil på læben.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores mange års erfaring inden for branchen gør, at vi kan tilbyde en bred vifte af fleksible løsninger. Som professionelt vagtfirma i København og på resten af Sjælland har vi blandt andet stor erfaring med følgende:

Mulighederne er således mange. Søger du vagtservice, som ikke er nævnt i ovenstående? Tøv ikke med at kontakte dit vagtfirma i København og på Sjælland. Vi har stor erfaring med specialopgaver, og er et oplagt valg, når du har brug for et erfarent vagtfirma.

Kontakt dit vagtfirma i København og på Sjælland

Vi er det sikre valg, når du har brug for et vagtfirma. Dialogen starter med en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker. Vi gennemgår disse nøje, så vi kan rådgive dig til den bedste løsning – til den absolut bedste pris. I den forbindelse udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til lige netop din opgave.

Kontakt os

Hyr en vagt fra vores vagtfirma i dag

Har du spørgsmål til vores vagtservice, eller vil du gerne hyre en vagt til en opgave? Så kontakt vores vagtfirma i dag. Vi har altid en vagt eller flere, som står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Du kan ringe til os på telefon 23 90 04 91 eller skrive til os på e-mail favagt@favagt.dk. Sammen finder vi frem til en god løsning på vagtservice til dig. Vi besvarer henvendelser indenfor 48 timer.