Byggeplads vagt

Byggepladsvagt sikrer mod tyveri på byggepladsen

Vil du sikre byggepladsen i København eller en anden by på Sjælland præventivt mod tyveri og indbrud? Med en byggepladsvagt fra FA VAGT, som holder til i Albertslund, får du en byggepladsvagt, der er professionel og erfaren og som bidrager til at sikre, at du ikke får ubudne gæster. Vi er eksperter i at stå vagt samt patruljere, hvor der er behov for ekspertise.

Vi har bevogtet og patruljeret ved rigtig mange byggepladser, som fungerer både præventivt og effektivt. Vi er meget professionelle i vores optræden og fremtoning, da vi går meget op i sikkerheden på din byggeplads. Vil du sove trygt og godt om natten, velvidende om at dine ejendele er i sikkerhed, er vi klar til at løfte din opgave.

Et stærkt sikkerhedstiltag der giver ro I sindet

Hvorfor gå og bekymre dig om, hvad der sker på byggepladsen efter fyraften, når du kan slippe for alle bekymringerne ved at hyre en byggepladsvagt, som har erfaring med at holde tyvene for døren. Det sker ganske ofte, at byggepladser er udsat for tyveri og indbrud, da der ofte efterlades dyrt værktøj og dyre maskiner, som let kan omsættes. Derfor er en professionel byggepladsvagt fra FA VAGT et stærkt sikkerhedstiltag, der kan give dig ro i sindet.

Vi passer godt på dine ting, når du ikke har tid eller lyst til selv at holde øje. Vores mangeårige erfaring gør, at vi er specialister inden for overvågning og sikring, samt at vi har øje for potentielle faldgruber, hvor der bør sættes præventivt ind.

Bestil en professionel byggepldasvagt hos fa vagt

Når du vælger at booke en byggepladsvagt hos FA VAGT, får du samtidig en professionel rådgiver, der kan give dig professionel sparring om mulige sikkerhedstiltag. Vi gør vores absolut bedste for, at der ikke er tyveri på din byggeplads, og vi er meget synlige på stedet samt ved patruljering, således at vi skræmmer uvedkommende væk.

Vi tilbyder ganske fleksible løsninger, hvor vi kan varetage hele eller dele af sikkerheden på matriklen – alt efter dine ønsker og behov. Få færre bekymringer i hverdagen, bestil en professionel byggepladsvagt hos os.

Få et uforpligtende tilbud på din løsning, uanset om i mangler portvagt eller sikkerhedsvagt – ring på telefon 23 90 04 91. eller skriv til favagt@favagt.dk.