Fest vagt

Festvagt til firma- og privatfest

Skal du holde stor privatfest eller firmafest i København et andet sted på Sjælland? Vil du gerne optimere sikkerheden for dine gæster? Prøv en festvagt fra FA VAGT i Albertslund og vær sikker på, at dine gæster er i sikre hænder. Vi har mange års erfaring med at være festvagt ved forskellige arrangementer, hvor der ikke ønskes folk ind udefra. Vi har faguddannede vagter, som alle er kvalificerede til at stå en sikker skanse som festvagt, når du har brug for det. Vi er yderst professionelle i vores optræden og fremtoning, da vi tager vores arbejde alvorligt. Vi er fagligt stolte og arbejder med stor integritet, når vi er på en opgave. Skal du bruge en eller flere som festvagt til din næste fødselsdag eller firmafest, er vi klar med professionelle vagter, som øger sikkerheden og skaber tryghed.

SLIP FOR BEKYMRINGER – HYR EN FESTVAGT

Har du en forestående fest, hvor der kommer mange mennesker – eller skal der være firmafest med påhæng? Uanset om det skal holdes centralt eller lidt længere ude af byen, er det altid en hovedpine at skulle tage højde for uvedkommende.

Man kan aldrig nogensinde føle sig for sikker, hvorfor det giver rigtig stor værdi at hyre en professionel og erfaren festvagt, som står for al sikkerheden omkring din fest. Du kan slippe for unødige bekymringer, så du kan koncentrere dig om at nyde de festlige begivenheder.

Vi er trænet i at håndtere alle former for konflikter, men først og fremmest er vi ganske almindelige mennesker, som er til for at skabe sikkerhed og tryghed ved at være synlige

FÅ EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL DIN FEST

Når du bestiller en festvagt til din fest hos os, giver vi en konkret vurdering i forhold til sikkerhed, og hvor mange vagter der bør være til din fest. Er I for eksempel flere hundrede mennesker til en firmafest midt i København, vil vi naturligvis vurdere, at det kræver mere end én festvagt til at opretholde sikkerhed og orden.

Vi skræddersyer en løsning, således at den matcher dine behov, så du får en rigtig god og gnidningsfri fest med en professionel festvagt, hvor dine gæster føler sig sikre og i trygge rammer.

Få et uforpligtende tilbud på din løsning, ring på telefon 23 90 04 91. eller skriv til favagt@favagt.dk.