Hundevagt

Hundevagt tilbydes af professionelt firma

Ønsker du at sikre din virksomhed bedst muligt mod uvedkommendes indtrængen? Så er en hundevagt sandsynligvis den mest optimale løsning hos dig. Hos FA VAGT tilbyder vi professionel hundevagt hos virksomheder i og omkring Albertslund og København samt resten af Sjælland.

En hundevagt er en optimal løsning for virksomheder, som ønsker at beskytte virksomheden bedst muligt. Der findes nemlig ikke mange tyve, som kunne tænke sig at have en veluddannet vagthund i hælene. Derfor er hunden et godt middel til at sikre virksomheden, da den både giver lyd fra sig, er lynhurtig og opfanger signaler på et helt andet niveau, end en menneskelig servicevagt gør.

Veluddannet hundevagt, som beskytter din virksomhed

Vi er et stort og kompetent vagtfirma med mere end 25 års erfaring i branchen. Derfor har vi stor viden på området, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver. Hos os er du garanteret veluddannede hunde og mennesker, som gør sit bedste for at beskytte dig og din virksomhed.

Vi er særligt opmærksomme på, at kvaliteten af både hundefører og vagthund er optimal. Derved mindskes risikoen nemlig for, at der bliver truffet naive eller dumme beslutninger, hvis der opstår pressede situationer. Vi tester derfor løbende vores hunde, så vi altid kan tilbyde dig en af de bedste og mest optimale løsninger på markedet.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Hvis en vagthund lyder som den optimale løsning for dig, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Vi står altid klar med professionel hjælp og rådgivning, så vi sammen kan finde en løsning, som opfylder dine krav.

Du kan kontakte os på telefon 23 90 04 91 eller på mail favagt@favagt.dk, så hører du fra os inden længe.