Områdevagt

En områdevagt skaber tryghed I nabolaget

Har du behov for en områdevagt til sikring af private ejendomme eller erhverv i Albertslund, København og hele Sjælland, tilbyder vi hos FA VAGT kompetent og professionel vagtservice. En områdevagt er til for at minimere risikoen for tyveri og indbrud ved at være synlig og patruljere i området.

Det har en helt klar præventiv effekt og er et godt sikkerhedstiltag til dig, der gerne vil optimere sikkerheden og trygheden i nabolaget. Uanset om du er privat boligejer eller indehaver af erhvervslokaler, er vi klar med en erfaren områdevagt, som er specialiseret i at forebygge kriminalitet gennem større synlighed, observation og indgriben, hvis det bliver nødvendigt.

Vi er trænet og har relevante vagtuddannelser, som gør os kvalificerede til at varetage denne type opgaver med stor succes.

Vi optimerer sikkerheden af din ejendom

Hos os har du mulighed for at få en områdevagt på abonnementsordning. Du kan for eksempel hyre en professionel områdevagt, der patruljerer 12 timer ad gangen, fra fyraften til næste dag. Vi garanterer, at vi altid er fremme inden for to minutter, hvis der sker noget. Der er også mulighed for at få en hundevagt, der med sin tilstedeværelse kan kan skabe tryghed i den pågældende situation.

Hvis du har et firma med sit eget alarmsystem, kan vi ganske nemt og bekvemt koble det til vores områdevagt, som i tilfælde af alarm vil være der inden for ganske kort tid. Har du brug for en professionel vagt til at varetage sikkerheden af din ejendom, er vi det helt rette firma til opgaven.

Vi har glædet mange kunder med sikre og tryghedsskabende løsninger, som virker både præventivt og forebyggende, men i særdeleshed også når alarmen går.

Oplev større tryghed – hyr en områdevagt fra fa vagt

Vil du gerne sove bedre om natten, velvidende om at det er et kompetent og erfarent vagtfirma, der tager sig godt af dit firma eller din private bolig? Så hyr en områdevagt fra FA VAGT til at patruljere og stå vagt ved din ejendom. Det skaber tryghed og giver ro i sindet, så du sover godt og trygt om natten.

Vi er til for at skabe sikkerhed og tryghed for dig – og det er vi gode til. Har du brug for professionel rådgivning i forbindelse med alarmer og andre sikkerhedsmæssige foranstaltninger, er vi også behjælpelige med en faglig og konkret vurdering. Få et uforpligtende tilbud på din løsning. Ring til os på 23 90 04 91. eller skriv til favagt@favagt.dk